пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

Освітянський оскар 2021

 

29 вересня 2021 р., напередодні Дня працівників освіти,  відбулась урочиста церемонія нагородження учасників  і  переможців  Конкурсу професійної  майстерності педагогічних працівників «Освітянський оскар 2021», що  був організований Центром професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради, з яким Відділ освіти, культури,   молоді і спорту Брошнів-Осадської   ТГ підписали угоду про співпрацю на початку нового навчального року.  

  Втішним є те, що у  Брошнів-Осадському  ЗДО (ясла-садку )  «Шовкова косиця»  виявили бажання взяти участь у конкурсі  і представили свої  роботи  одразу чотири  педагогічні працівники , а це:  Ельвіра Худик, Оксана Стовбан, Марія Озарків та Іванна Івахнюк.  

  Упродовж місяця учасники  мали можливість дізнаватися про конкурс багато нового,  а організатори конкурсу вивчати  матеріали та творчі доробки працівників закладів освіти.

 Хоча цього року нашим конкурсантам не вдалося вибороти «Оскар», та участь у конкурсі , нагородження учасників  і  сама організація заходу надихнула педагогів на нові творчі ідеі, віру у власні сили, залишаючи   яскраві враження  і  вдячність організаторам за таку  феєричну подію.

Немає коментарів:

Дописати коментар