четвер, 30 березня 2023 р.

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ

  У ЗДО «Шовкова косиця» пройшло тренінгове заняття практичного психолога з педагогами та тему: «Розвиток комунікативної компетентності педагога як основа ефективного спілкування та взаємодії з батьками в ЗДО», яке провела практичний психолог закладу Галина Червоняк.

Наша країна сьогодні перебуває у стані війни: люди тривожні, схвильовані та пригнічені. Але ми, вихователі, не маємо права, щоб стан дорослого передався на настрій дитини —дітям треба розвиватися, вчитися та бути щасливими. Щоб не виникало у педагогів труднощів у спілкуванні та складних відносин з батьками, емоційної напруги та пригніченого психологічного стану, необхідно вибудовувати чітку організацію взаємин з батьками та співпрацювати.
Мета тренінгу -- підвищити комунікативну компетентність педагогів та подолання труднощів педагогів в спілкуванні та взаємодії з батьками, виділення причин комунікативних проблем , організація взаємин з батьками на основі співпраці, осмислення своєї індивідуальності в процесі педагогічної діяльності



Немає коментарів:

Дописати коментар