вівторок, 6 червня 2023 р.

КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ У ЗДО «ШОВКОВА КОСИЦЯ»

     З 29 травня по 2 червня у ЗДО «Шовкова косиця» проходив кольоровий тиждень, метою якого було впровадити в практику роботи з дітьми елементи кольоротерапії, як методики покращення здоров’я за допомогою кольорів, розвивати естетичний смак, творчий потенціал дітей, збагачувати позитивний емоційний досвід. Ідея проведення кольорового тижня в ЗДО «Шовкова косиця» виникла у вихователів, її позитивно сприйняли як батьки вихованців так і самі діти.

Участь у кольоровому тижні приймали усі вікові групи садка. Кожен день мав свій колір: понеділок- червоний, вівторок- помаранчевий, середа- зелений, четвер-- жовто-блакитний, п’ятниця-- бузковий. Дітки та дорослі приходили у одязі, який підкреслював колір дня, вихователі планували заняття з використанням відповідного кольору атрибутів, дидактичного матеріалу та на зяняттях з художньої діяльності, прикрашали групову кімнату кольорами дня тощо.
Здатність відчувати гармонію кольорів закладено в самій природі людини, а виховати творчу людину без краси неможливо. Тому потрібно і надалі збагачувати світ наших дітей різними яскравими кольорами





Немає коментарів:

Дописати коментар