вівторок, 5 березня 2024 р.

ІНТЕГРОВАНЕ ЗАНЯТТЯ «НА ГОСТИНИ ДО СОРОКИ-ВОРОНИ»

       В гості до Сороки-Ворони, роль якої виконувала   вихователь  Мар’яна Волощук,  подорожували діти ІІ молодшої групи «Віночок» ЗДО «Шовкова косиця».

      Ох і навеселилися з білобокою малюки. Вона  не дозволяла діткам нудьгувати і запропонувала виконати багато завдань: пригадала з дітьми добре відому потішку,  вчила  чітко вимовляти слова, які супроводжувались  рухами  пальців;  розвивала  увагу, бажання виконувати завдання; виховувала  любов до праці та інтерес до української народної творчості. А ще  перевірила вміння  дітей групувати предмети за кольором, формою, величиною і називати основні кольори. Хоч малюки  були в гостях, та  сидіти без діла їм білобока не дозволяла: діти «варили кашу» і потім смакували її  разом;  прибирали, сортували предмети,  розвішували кольорові хусточки та ще й підбирали прищіпки відповідно до їх кольору.  

   Дітям   дуже сподобалось гостювати  у Сороки-Ворони.  На згадку чемні  вихованці  виготовили для казкової  пташки чарівне намисто, яке так сподобалось нашій героїні, і  яка,  у свою чергу, разом із Весною,  за таку  клопітку та  злагоджену  працю пригостила їх   смаколиками


Немає коментарів:

Дописати коментар